<- Takaisin resepteihin
Hunajainen sitruunatiramisu

Hunajainen sitruunatiramisuHunajainen sitruunatiramisu pääsiäispöytään! Raikas ja sopivan makea hunajainen sitruunatiramisu on täydellinen herkku pääsiäispöytään. Tämä versio klassikosta yhdistää täyteläisen mascarponen, raikkaan sitruunan ja makean hunajan täydelliseksi makuelämykseksi.

Ainekset:

  • 250 g mascarponejuustoa
  • 4 dl kuohukermaa
  • 1 prk (340g) lemon curdia
  • 1/2 dl hunajaa

Kostutus:

  • 1 dl sitruunamehua
  • 2dl vettä
  • 3 rkl hunajaa

Pohja:

  • 200 g savoiardikeksejä

Valmistus:

  1. Sekoita kuuman veden joukkoon sitruunamehu ja hunaja, anna jäähtyä.
  2. Sekoita mascarpone, hunaja ja 3/4 lemon curdia. Vatkaa kerma erikseen kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele se mascarponeseoksen joukkoon.
  3. Kasta savoiardikeksit nopeasti kostutusliemeen ja asettele ensimmäinen kerros tarjoiluastiaan.
  4. Levitä päälle puolet täytteestä. Toista toinen kerros keksejä ja lisää loput täytteestä.
  5. Koristele lisäämällä päälle vielä loppu lemon curd (1/4 prk) nokareina ja levitä.
  6. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa "Lapin lumoissa" hunajasetin (arvo 93 euroa)!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää