<- Takaisin resepteihin
Hunajainen marjatiramisu

Hunajainen marjatiramisuKesäinen ja hunajaisen herkullinen marjatiramisu syntyy ilman sähkövatkainta ja uunia. Tiramisu onnistuu helppoutensa takia mökki- sekä retkiolosuhteissa ja sen voi halutessaan koota tarjottimelle tai kulhoon. 
Jos mietit vielä juhannuksen jälkkäriä, niin tässä on se!

Ainekset: 

  • 600g marjoja (mansikoita, mustikoita, vadelmia)
  • 1 pkt (24 kpl) savoiardikeksejä
  • 1 1/4 dl vadelma tai mansikkamehua
  • 1 prk (250g) mascarponejuustoa 
  • 1 prk (250g) maustamatonta rahkaa
  • 115g Vadelmapusu hunajaa

Valmistus:

  1. Pilko mansikat siivuiksi ja päälle voit säästää puolitettuja mansikoita koristeeksi.
  2. Laita hunaja tarvittaessa hetkeksi kuumaan vesihauteeseen, jotta siitä tulee juoksevampaa. Sekoita sitten mascarpone, rahka ja hunaja kulhossa tasaiseksi täytteeksi.
  3. Kaada mehu laakealle astialle. Kostuta savoiardikeksit molemmilta puolilta. Kostuta alimmaiseksi tulevat keksit vain pikaisesti, jotta ne kestävät paremmin painoa.
  4. Levitä alimmalle kerrokselle runsaasti täytettä ja marjoja. Lisää toinen kerros savoiardikeksejä, levitä päälle loppu täyte ja viimeistele kakku lopuilla marjoilla.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa "Lapin lumoissa" hunajasetin (arvo 93 euroa)!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää