<- Takaisin resepteihin
Grillattu hunajakaali

Grillattu hunahjakaali

Grillattu hunajakaali on helppo kesän herkku ja herkullinen lisäke grilliruoalle.

Ainekset: 

  • 1 varhaiskaali
  •  ½ dl hunajaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • tuoretta persiljaa
  • chilihiutaleita
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistus:

  1. Kuori varhaiskaalista päällimmäinen kerros pois. Leikkaa kaali neljään tai useampaan lohkoon niin, että kanta pitää palat koossa.
  2. Sekoita hunaja, oliiviöljy, chilihiutaleet, silputtu persilja, suola ja mustapippuri keskenään. Sivele seosta kaalilohkojen päälle.
  3. Grillaa kaaleja noin 2 minuuttia per puoli, kunnes ne saavat väriä ja hieman pehmenevät.
  4. Siirrä kaalit tarjoiluvadille. Viimeistele silputulla tuoreella persiljalla ja sivele pinnalle vielä hieman mausteseosta.
  5. Tarjoile lihan tai kalan lisukkeena tai vaikka sellaisenaan.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa "Lapin lumoissa" hunajasetin (arvo 93 euroa)!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää