<- Takaisin resepteihin
Puolukka-hunajavispipuuro

Puolukka-hunajavispipuuroSyksy on puolukoiden aikaa ja monella onkin varmasti pakastin täyttynyt puolukoista. Jos mietit käyttöä puolukoille, kokeile ihanan kuohkeaa puolukka-hunajavispipuuroa, se sopii viikonlopun aamupalalle, brunssihetkelle tai iltapalalle. 🍯😋

Ainekset:

  • 250 g puolukoita
  • 1 l vettä
  • ¾ dl hunajaa
  • ¼ tl suolaa
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Ohje:

  1. Mittaa vesi, puolukat, hunaja ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja vispaa suurimot joukkoon.
  2. Anna puuron hautua keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Jäähdytä puuro ja vatkaa kylmä puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Tarjoile hunajan ja tuoreiden marjojen kera.

Löydät kotimaiset hunajamme täältä!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 100 € arvoisen hunajatuotepaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää