<- Takaisin resepteihin
Hunaja-kurpitsamuffinit

Hunaja-kurpitsamuffinitMehevät hunaja-kurpitsamuffinit, joissa on päällä silkkisen pehmeä kanelinen tuorejuustokuorrute! 🎃

Ainekset:

  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 ½ tl piparkakkumaustetta
  • ¼ tl suolaa
  • ¾ dl Hunajaa
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1,2 dl (108 g) rypsiöljyä
  • 3 ½ dl kurpitsasosetta
  • 2 kananmunaa

Kuorrute:

  • 110 g huoneenlämpöistä voita
  • 200 g tuorejuustoa
  • 4 dl (n. 400 g) tomusokeria
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl vaniljasokeria

Ohje:

  1. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, ruokasooda, kaneli, piparkakkumauste ja suola.
  2. Toisessa kulhossa sekoita yhteen hunaja, fariinisokeri, öljy, kurpitsasose ja munat.
  3. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina tasaisesti muffinivuokiin (noin ⅔ täyteen).
  5. Paista 175 °C:ssa 16–18 minuuttia. Jäähdytä muffinit täysin ennen kuorruttamista.

Kuorrutusohje:

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto sähkövatkaimella tasaiseksi ja kuohkeaksi.
  2. Lisää tomusokeria vähitellen, noin 1 dl kerrallaan ja jatka vatkaamista.
  3. Lisää lopuksi kaneli ja vanilja, sekoita tasaiseksi.
  4. Anna kuorrutteen jähmettyä hetki jääkaapissa, ennen levittämistä tai pursottamista.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 100 € arvoisen hunajatuotepaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää