<- Takaisin resepteihin
Lappi-Hunajan Kanervahunajakana

Kanervahunajalla ja currysinapilla kuorrutettu broileri

Keittiön ihmelapsemme ovat olleet taas vauhdissa ja testailleet erilaisia hunajareseptejä jaettavaksi. Skotlantilaista perinneohjetta mukaileva reseptimme kuorruttaa kokonaisen broilerin kanervahunajalla ja currysinapilla ♥

  • Kokonainen kana
  • 0,5 dl ruokaöljyä tai sulatettua voita
  • 75 g Kanervahunajaa
  • 75 g Karhunkämmen-sinappia (tai sinappia ja curryjauhetta)
  • Valkosipulia pilkottuna tai valkosipulijauhetta (maun mukaan)
  • Suolaa ja pippuria

Aseta kana uuninkestävään vuokaan. Sekoita muut ainekset keskenään ja kaada kanan päälle. Peitä vuoka foliolla ja paista 200-asteisessa uunissa tunnin ajan. Kuorruta kana perusteellisesti vuoan pohjalle valuneella liemellä ja laita vuoka uuniin ilman foliota vielä puoleksi tunniksi, jotta kana ruskistuu. Tarjoile kana perunamuusin ja vihannesten kanssa.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää