<- Takaisin resepteihin
Hunajainen puolukkaleipä (kaksi leipää)

Tässä ihana resepti hunajaiseen puolukkaleipään, jonka voimalla jaksaa keskittyä vaikka minkälaiseen työurakkaan.

  • Hunajainen puolukkaleipä antaa energiaa.250 g vettä
  • 15 g tuorehiivaa
  • 420 g vehnäjauhoja
  • 40 g ruisjauhoja
  • 60 g hunajaa
  • 120 g puolukoita

Mittaa ainekset yleiskoneen kulhoon ja vaivaa n. 15 min.

  • 10 g hienoa merisuolaa
  • 100 g saksanpähkinöitä karkeana rouheena

Lisää ja vaivaa vielä 5 min. Peitä kulho ja anna taikinan levätä 1½-2 tuntia. Kumoa taikina jauhotetulle alustalle ja jaa se kahteen osaan. Muotoile leivät pyöreiksi tai pitkulaisiksi ja nosta leivinpaperin päälle uuninpellille. Kohota vielä hyvin ja paista sitten 200 °C noin 30 minuuttia.

Nauti leivästä vaikkapa graavilohen, omenahillon tai voinokareen sekä hunajan kera!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää