<- Takaisin resepteihin
Kaurainen hunajaraparperipaisto

Helppo resepti, jolla loihdit kauraisen hunajaraparperipaistoksen tuossa tuokiossa. Paistos sopii vaikkapa rahkan kanssa aamupalaksi ja jäätelön kanssa jälkiruoaksi.

Kaurainen hunajaraparperipaistoAinekset:

Muruseos:

  • 100 g voita
  • 1 dl Vaniljaviettelys-hunajaa
  • 3 dl Kaurahiutaleita
  • 1 dl Vehnäjauhoja

Huuhtele ja paloittele raparperit noin sentin viipaleiksi. Voit halutessasi kuoria raparperit.

Sekoita raparperit ja perunajauhot sekä lisää hunaja syvään mikron kestävään kippoon. Lämmitä mikrossa, kunnes raparperit ovat pehmenneet, mutta ovat selvästi vielä paloina. Valuta ylimääräinen neste pois.

Sulata kattilassa voi ja hunaja ja lopuksi sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja vehnäjauhot. Sekoita kunnes seos on murumaista.

Lisää raparperit ja mansikat voideltuun uunivuokaan ja ripottele muruseos niiden päälle. Paista n. 200 asteessa n. 25 minuuttia kunnes paistos on saanut hieman väriä.

Tarjoile paistos jäätelön kera.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää