<- Takaisin resepteihin
Raparperipiirakka hunajalla

Onko puutarhasi tulvillaan tuoretta raparperia? Tässä resepti herkulliseen mutta simppeliin raparperipiirakkaan.

Raparperipiirakka Vadelmapusu-hunajallaPohja:

  • 70 g voita
  • 1 dl Korpihunajaa
  • 1 kananmuna
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl maitoa

Täyte:

Kuorrute:

  • 150 g rahkaa
  • 1 muna
  • 2–3 tl vaniljasokeria
  1. Raparperia ja Vadelmapusu-hunajaaHuuhtele ja paloittele raparperit noin sentin viipaleiksi. Voit halutessasi kuoria raparperit. Lisää raparperit, ja hunaja syvään mikron kestävään kippoon. Lämmitä kunnes raparperit ovat pehmenneet, mutta ovat selvästi vielä paloina. Valuta ylimääräinen neste pois.
  2. Sekoita muna ja hunaja. Lisää sulatettu voi, maito ja jauho-leivinjauheseos nopeasti sekoittaen.
  3. Kaada piirakkataikina voideltuun korkeareunaiseen piirasvuokaan ja lisää päälle raparperit sekä tuoreet mansikat.
  4. Sekoita rahka, muna ja vaniljasokeri ja kaada seos raparperien ja mansikoiden päälle.
  5. Paista piirakka n. 175 asteessa n. 35 minuuttia kunnes piirakka on saanut väriä.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää