<- Takaisin resepteihin
Vanilja-hunajajäätelö

Vanilja-hunajajäätelöKaipaatko helpotusta kesän helteisiin? Maukasta viilennystä lämpimään ilmaan saapi tästä herkullisesta jäätelöreseptistä!

Ainekset:

Valmistus:

  1. Sekoita hunaja ja kananmunan keltuainen kulhossa ja lisää siihen vaniljatahna vaniljatangosta ja appelsiinin kuoresta.
  2. Vatkaa kerma ja kondensoitu maito. Lisää varovasti kefiiri ja hunajavaniljasekoitus ja sekoita hyvin.
  3. Laita seos pakkasen kestävään kulhoon ja jätä pakastimeen useaksi tunniksi (mieluiten yön yli).
  4. Raikas jäätelö on tämän jälkeen valmis!
    (Jos et pidä vaniljasta, vois myös jättää sen pois reseptistä).

Vihje:
Koristele jäätelö itsetehdyillä marsipaanimehiläisillä! Tarvitset vain keltaista ja valkoista marsipaania sekä tummaa suklaata. Laita lautanen jääkaappiin, jotta mehiläiset kovettuvat.
Lisäsimme jäätelön kanssa lautaselle meidän puolukkahilloamme sekä tuoretta hillaa, jotta annos olisi vieläkin herkullisempi.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää