<- Takaisin resepteihin
Camembert-Puolukka-Hampurilainen

Camembert-Puolukka-HampurilainenMikäpä sopisi paremmin rakastettuun grillikauteen kuin hampurilainen. Meidän hunajamme, hillo ja sinappi ovat maukas lisä hampurilaisten ystäville. Burgerit ovat täydellisiä illanistujaisiin ystävien ja perheen kesken tai mikseipä vain omaksi iloksi!

Resepti kahdelle burgerille

  • 500 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 3 rl korppujauhoja
  • 1 tl suolaa       
  • 1 tl mustapippuria

Voit myös käyttää valmiita burgeripihvejä.

Kastike:

Täyte:

2 hampurilaissämpylää
voita

Lisäksi:

Valmistusohje:

  1. Aloita kastikkeesta: Sekoita kulhossa jogurtti, hunaja ja sinappi. Voit säätää määriä oman maun mukaan!
  2. Kun kaikki on sekoitettu, laita kulho jääkaappiin ja siirry lihan valmisteluun.
  3. Sekoita kaikki ainekset ja muotoile niistä kauniita pyöreitä pihvejä.
  4. Paista pihvit grillillä ja aseta camembertjuusto niiden päälle sulamaan vähän ennen kuin pihvit ovat valmiita.
  5. Levitä voita hampurilaissämpylän puolikkaille ja laita myös ne lämpiämään grilliin.
  6. Kun kaikki on valmista levitä myös kastiketta hampurilaissämpylän puolikkaille
  7. Aloita täyttäminen kerroksittain pohjalta ylöspäin: 2 tomaattisiivua, rucolaa, pihvi juustolla ja lopuksi lisää vähän meidän puolukkahilloamme camembertjuuston päälle.
  8. Hampurilainen on valmis!

Vinkki:
Saksanpähkinät antavat lisämakua hampurilaiselle. Lämmitä niitä pannulla hunajan kanssa, kunnes ne ovat karamellisoituneet.
Mikäli haluat kokeilla kasvisburgeria, löytyy meiltä myös lihaton resepti Saksanpähkinä-Avokado-Hampurilainen!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää