<- Takaisin resepteihin
Lappi-Hunajan pannukakku

Lappi-Hunajan pannukakkuLappi-Hunajan pannukakku sopii erinomaisesti loppukesän herkutteluhetkiin silloin, kun saatavilla on vielä tuoreita mansikoita, mustikoita ja vadelmia. Voit toki herkutella myös talvella ja korvata tuoreet marjat pakastemarjoilla. 😊

Taikina:

  • 50 g voita
  • 1 dl Kesähunajaa
  • 8 dl kevytmaitoa
  • 2 munaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 dl vehnäjauhoja

Koristeluun:

  • Mansikoita
  • Mustikoita
  • Vadelmia
  • Jäätelöä oman maun mukaan.

Tarvike: uunipelti (n. 30 x 38 cm)  

Vinkki! Jos haluaa vaihtelua pohjaan, voi osan maidosta korvata esim. rahkalla, kermalla tai jugurtilla.

Valmistusohjeet:

  1. Sulata voi ja hunaja.
  2. Mittaa kulhoon maito ja vatkaa joukkoon munat.
  3. Lisää loput aineet ja voi-hunajasula.
  4. Anna taikinan seistä jääkaapissa 15–30 minuuttia.
  5. Kaada taikina voidellulle tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (n. 30 x 38 cm).
  6. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.
  7. Anna jäähtyä hetki, koristele ja nauti.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää