<-Takaisin ajankohtaisiin
20.08.2020 - Yöttömän yön taika -hunaja hurmaa ihanalla aromillaan

Yottoman Yon taikaViime aikoina olemme saaneet lukea uutisia marjametsään eksyneistä keräilijöistä varsinkin pohjoisen erämaissa. Mehiläisillä ei onneksi mene pää pyörälle mahtavimpienkaan kukkaniittyjen edessä, vaan ne löytävät erinomaisen suuntavaistonsa takia aina takaisin kotipesään. Mehiläiset piirtävät tarkan kartan kotipesän sijainnista ja hyvistä kukkapelloista auringon, maamerkkien ja aistien avulla. Mehiläiset osaavat myös viestiä tanssilla, minne kanssa-asujien kannattaa mennä medenkeruureissulle. Esimerkiksi syksyllä ei kannata jättää avonaista hunajapurkkia terassille tai hetken kuluttua voi olla koko mehiläispesä apajilla.

Saamme vielä hetken nauttia pitkistä valoisista päivistä. Järven tyynen pinnan ihastelu laiturilta käsin viipyilevässä valonkajossa aamuyön tunteina käy meditaatiosta. Mehiläisemmekin lennähtelevät kukasta kukkaan niin kauan, kun vain valoa riittää. Yöttömän yön taika - hunajamme värissä voit nähdä kesäisen aamuauringon ensimmäisten säteiden lämpöä. Tämä lehmuksenkukasta yrttisen ja kardemummaisen arominsa saanut hunaja on viettelevä muisto öisistä kesäretkistä lähiniitylle.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää