<-Takaisin ajankohtaisiin
10.06.2021 - Teen ja hunajan ystävälle nyt superherkkupaketti verkkokaupasta!

Hunajainen teehetki sisältää neljä erilaista teelaatuaKesä on puhjennut upeasti kukkaan kylmän toukokuun jälkeen. Mehiläisemme jo onnellisena pörräilevät kukkaniittyjen kimpussa. Tämän vuoden hunajasatoa odotellessa olemme pyöritelleet ideariihessä monenlaisia tuoteideoita: lisää tuotteita on tulossa kesän ja syksyn mittaan, joten kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla!

Tuotevalikoimamme uudet laatuteet ovat saaneet teiltä lämpimän vastaanoton eikä suotta – mekin täällä hunajatoimistolla olemme siirtyneet kaikki teenkäyttäjiksi näiden makupalojen äärellä! Olemmekin nyt koonneet aivan upean paketin, jossa on kaikki neljä teelaatuamme, kolme isoa hunajapurkkia ja vielä kaupan päälle upea teekuppi hirvilogolla sekä pieni hunajalusikka. Voit joko hemmotella itseäsi tai antaa hyvän kiertää – ehkäpä tästä voisi tulla kesähäiden eksoottisin lahja?

Hunajainen teehetki sisältää neljä erilaista teelaatua: Loimu – Lakristitee, Repo – Tyrnitee, Saaga – Yrttitee ja Varpu – Mustikkainen tee.

Lisäksi olemme valinneet pakettiin nämä upeat kolme 275 g hunajaa:

  • Kesähunajamme on kuin aurinkoinen päivänsäde kesän kauneimmilta kukkaniityiltä. Lasten mielestä tämä hunaja on kuin toffeeta!
  • Korpihunaja on tuotantomme ylpeys ja lippulaiva. Ikimetsien katveessa kukoistavat metsämarjojen kukat ja horsma antavat tälle hunajalle upean maun ja juoksevan koostumuksen.
  • Revontulien tanssi huokuu samaa herkkää kauneutta, kun taivaanrannan välkehtivä väriloisto. Tämä hunaja saa hienostuneen makunsa pääasiassa villivadelman kukista.

Tästä ihastelemaan Hunajaista teehetkeä

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää