<-Takaisin ajankohtaisiin
03.01.2023 - Hinnankorotus kohonneiden kustannusten vuoksi

Hinnankorotus kohonneiden kustannusten vuoksiVuosi 2022 oli toivoa täynnä ja koronan jälkeen valoa pilkottikin tunnelissa. Uusia haasteita on kuitenkin tullut energiakriisin muodossa, vaikka kaupankäynti onkin alkanut palata normaalille tasolle. Jatkuvasti nousevien hintojen vuoksi tavaroiden toimitus-, kuljetus- ja valmistuskustannukset ovat nousseet enemmän kuin koskaan ennen.

Toki myös koronan jälkivaikutukset näkyvät edelleen yrityksemme toiminnassa, sillä lähes kahteen vuoteen emme voineet osallistua normaalisti markkinoille Suomessa emmekä Saksassa. Olemme yrittäneet olla siirtämättä vaikutuksia tuotteidemme hintoihin, mutta valitettavasti hintojen nousu on nyt edessä.

Emme ole koskemassa toimituskulujen hintaan, vaikka nämäkin ovat toki meille kallistuneet, mutta tuotteidemme hintoja joudumme nostamaan tammikuussa, jotta voimme kompensoida kaikki kulut.

Nyt jos koskaan kannattaa olla uutiskirjelistallamme, sillä kerromme kirjeitse ensimmäisenä erilaisista erikoisalennuksista ja kampanjoista. Myös markkinoilta löydätte erilaisia tarjouspaketteja tuttuun tapaan. Kiitämme teitä kaikkia ymmärryksestä ja toivomme kovasti, että säästymme uusilta kriiseiltä.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää