<-Takaisin ajankohtaisiin
26.09.2019 - Maailman pohjoisinta hunajaa - Inari 2019

Tänä kesänä mehiläisemme lennähtivät aivan uudelle seudulle, kun sijoitimme mehiläispesiä 300 km napapiiriltä pohjoiseen, Inariin. Olemme tutkineet asiaa ja uskallamme väittää kyseessä olevan maailman pohjoisinta hunajaa . Myöhemmin tänä vuonna hunaja löytyy markkinoilta nimellä Inari 2019, aloittaen vuosikertahunajien sarjan. Jo nyt nettikaupastamme www.lappi-hunaja.fi/shop voi löytää napapiiriseudulta tulevat harvinaisuutemme: Puolukkahunajan, Mustikkahunajan, Lapin Taigahunajan ja Hillasuonhunajan .

Vaikka mehiläisemme tuottavat laajan valikoiman erilaisia hunajalaatuja, valikoimaamme kuuluu myös maustettuja hunajia ja herkullisia sinappeja. Syksyn tullessa alamme aina pyöritellä mielessämme mahdollisia uusia tuotteita, jotka sopisivat tarjontaamme ja teidän ruokavalionne sulostuttajaksi. Tiiviinä hunajaperheenä heittelemme yhdessä ilmoille uusia ideoita ja kun olemme keksineet jotain jännittävää, alkaa makuparien ja mausteiden kokeilu.

Kuulisimme myös teiltä asiakkailta mielellämme vinkkejä siitä, mitä haluaisitte nähdä valikoimassamme? Asiakaskyselyn kautta voitte lähettää meille ideoita ja osallistua samalla hunajapaketin arvontaan: www.lappi-hunaja.fi/asiakaskysely .

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää