<-Takaisin ajankohtaisiin
18.02.2020 - Lappi-Tuvalla ja nettikaupassa tarjolla aina laaja valikoima hunajatuotteita

lappitupaHiihtolomat ovat vasta alkamassa, mutta pajunkissoja on jo löytynyt Rauman Lapista ja ensimmäiset siitepölyhavainnotkin on tehty. Mehiläishoitajamme tekevät tällä viikolla ennätysaikaisin kevättarkistusta mehiläistarhoilla, sillä koko viikoksi luvataan jälleen plusasteita. Normaalisti tarkistus tehdään maalis-huhtikuussa, mutta koska talvi on ollut lauha ja lumeton, on syytä käydä katsomassa, että kaikki on pesillä kunnossa. Näin erikoinen talvi hämmentää. Mielenkiinnolla odotamme mitä kevät ja kesä tuo tullessaan.

Markkinakalenteri on näin talvella (keväällä) melko lyhyt, joten hunajaostoksille kannattaa hiihtolomilla suunnata Lappi-Tuvalle tai nettikauppaan. Lappi-Tuvan kahvila myymälä palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-14. Myymälässä on saatavilla laaja valikoima Lappi-Hunajan tuotteita ja se sijaitsee Raumalla Lapin kylän keskustassa (Sahamäentie 25, 27230 Lappi).

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää