<-Takaisin ajankohtaisiin
28.09.2017 - Hunaja piristää syksyäsi

hunajatarjousYllättävän kesäiset säät hellivät eteläistä Suomea viime ja tällä viikolla, vaikka lehdet ovatkin alkaneet vaihtaa väriään hehkuviin ruskan sävyihin. Luonnossa ja mehiläispesillä käyskennellessä voi vieläkin törmätä mehiläisiin, joilla on siitepölypallot töppösissään. Kesä oli varsin viileä, joten ehkä luontoäiti halusi tarjota meille vielä muutaman lämpimän päivän ennen talven tuiskuja. Muistattehan pimeinä syysiltoina nauttia hunajaa höyryävän teen tai grogin seassa, jotta kausiflunssat pysyvät loitolla ja saatte virtaa lyheneviin päiviin!

Kevään ja kesän ensisäteet kypsyttelivät meille ihanan uutuuden, Kevätaamun tuulen. Sen vaalea väri ja levitteenomainen, pehmeä koostumus tulevat omenan, pajun, mustikan ja voikukan medestä. Maussa voi aistia vanhanajan nekkua. Kevätaamun tuuli antaa aurinkoisen alun päivälle vaikkapa paahtoleivän päälle sipaistuna. Tattarin kukinta oli kesän lopulla varsin runsas, ja siksi myös mehiläiset pääsivät herkuttelemaan tattarimaiden kukkameressä. Tuloksena syntyi tämä paahteisen maltainen hunaja, joka on maultaan voimakas ja siirappinen. Sen intensiivinen maku on omiaan esimerkiksi puuronsilmänä.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää