<- Takaisin resepteihin
Makuhunajajäätelö

Kesän kuumille hellepäiville helppo makuhunajajäätelö.Kesän kuumille hellepäiville helppo makuhunajajäätelö.

Ainekset:

  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
  • 4 dl kuohukermaa
  • Omavalintainen makuhunaja (esim. Jänkhäkunkku, Vaniljaviettelys tai Mintuntippa).

Valmistusohjeet:

  1. Vatkaa kondensoitu maito ja kerma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Kaada jäätelömassa pakastusta kestävään astiaan.
  3. Valuta hunaja leveiksi raidoiksi jäätelömassan päälle ja marmoroi hunaja vetämällä lusikan kärjellä hunajaraitojen poikki.
  4. Peitä astia kannella ja laita jäätelö pakastimeen ja anna pakastua yön yli. Nauti!

Löydät kaikki makuhunajamme verkkokaupastamme!

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää