<- Takaisin resepteihin
Herkullinen hunajamarenki

HunajamarenkiNopea, helppo ja herkullinen hunajamarenki. Marengissa ei tarvitse käyttää ollenkaan sokeria sillä sokeri korvataan kokonaan hunajalla.

Ainekset:

  • 2 kanamunan valkuaista
  • 115g hunajaa (esimerkiksi Ruska hunaja)

Valmistusohjeet:

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon hunaja samalla vatkaten. Vaahdon tulee olla niin kovaa, että se pysyy kulhossa, kun käännät kulhon ylösalaisin.
  2. Pursota marengit pellille leivinpaperin päälle. Paista 125-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Jäähdytä kuumalla pellillä tai uunissa, jotta marengeista tulee rapeita.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää