<- Takaisin resepteihin
Hunajamarinoitu punasipuli

Herkullinen hunajamarinoitu punasipuli sopii lisukkeeksi erinomaisestiHunajamarinoitu punasipuliesimerkiksi grilliruoan, salaatin, hampurilaisen ja paahtoleivän kanssa. 

Ainekset:

  • 2 punasipulia
  • 3/4dl  punaviinietikkaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1tl suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistus:

  1. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Asettele sipulit lasipurkkiin tai kulhoon.
  2. Mittaa kattilaan punaviinietikka, hunaja ja suola ja kiehauta.
  3. Kaada seos punasipulien päälle, lisää mausteet ja öljy.  Sekoita hyvin ja anna marinoitua vähintään muutama tunti tai tai yön yli. 
  4. Tarjoile hunajamarinoidut punasipulit lisukkeena haluamasi ruoan kanssa.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää