<- Takaisin resepteihin
Banaani-Hunaja-Kuivakakku

Banaani-Hunaja-KuivakakkuTämä kakku maistuu erityisen ihastuttavalta Saaga-yrttiteemme kanssa!

Ainekset:

  • 2 banaania
  • 75 g tattarihunajaa
  • 160 g voita (huoneenlämpöistä)
  • 2 kananmunaa
  • 190 g Syysillan ruska hunajaa
  • 350 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl kanelia
  • ripaus kardemummaa

Valmistus:

  1. Voitele ja jauhota ensin leipävuoka tai neliönmallinen vuoka.
  2. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  3. Seuraavaksi kuori ja muussaa banaanit.
  4. Sekoita ja vatkaa tattarihunaja voin kanssa ja vatkaa munat yksitellen joukkoon.
  5. Sekoita lopuksi joukkoon Syysillan ruska hunaja.
  6. Siivilöi seuraavaksi jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda erilliseen kulhoon.
  7. Sekoita toisessa kulhossa suola, kaneli ja kardemumma.
  8. Sekoita vuorotellen kuivat aineet ja banaanit voi-hunajaseokseen.
  9. Kaada taikina uunivuokaan ja paista kakkua noin 40 minuuttia.

Tilaa uutiskirje

Voit voittaa 93 euron hunajapaketin!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista, kampanjoista ja markkinatapahtumista. Uutiskirjeen voi peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lue lisää